Opt moldoveni, internați la spital după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident în Rusia

Opt cetățeni ai R. Moldova au fost internați în spital după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident în regiunea Tver din Federația Rusă. Potrivit Ria Novosti, în microbuz se aflau 13 cetățeni ai R. Moldova, iar accidentul s-a produs în noaptea de 30 octombrie.

Din primele informații se cunoaște că microbuzul a derapat de pe traseu din cauza ghețușului format pe carosabil.

„Potrivit datelor preliminare, șoferul transporta pasagerii ilegal, având permis de conducere de categoria B. În microbuz existau locuri suplimentare, chiar dacă acest autoturism nu era destinat transportului a 13 pasageri. Șoferul căuta pasagerii pe internet. Acesta are peste 60 de amenzi, iar acum pe numele lui a fost întocmit și un proces”, a precizat pentru RIA un reprezentant al Serviciului de Interne din Rusia.

Presa rusă scrie că starea de sănătate a pasagerilor este satisfăcătoare și nu prezintă pericol pentru viață.

Foto: Ria Novosti

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *