Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Operatorul aerian național din România…

Operatorul aerian național din România anunță mai multe zboruri între București și Chișinău

Sursa: Shutterstock

TAROM introduce mai multe zboruri pentru cursa Bucureşti-Chişinău, începând din 24 septembrie, a anunţat joi operatorul aerian naţional din România.

Compania va opera zboruri suplimentare în fiecare weekend, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors.

„Compania TAROM a decis să vină în întâmpinarea creşterii de trafic pe relaţia Chişinău-Bucureşti, prin suplimentarea zborurilor. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziţioneze bilete, inclusiv pentru frecvenţele suplimentare începând de astăzi”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

„TAROM este operatorul tradiţional care a menţinut vie conexiunea dintre Chişinău şi Bucureşti. Operăm pe această relaţie din 1997. Pentru că un procent semnificativ dintre pasageri folosesc serviciile noastre pentru a se conecta la reţeaua de rute operate de TAROM, am decis să le oferim mai multă flexibilitate prin introducerea noilor zboruri. În continuare, rămânem cea mai bună ofertă pe această rută, cu toate serviciile integrate în preţ, fără costuri ascunse”, a declarat Monica Cramer, director comercial TAROM.

Agerpres menționează că TAROM asigură conexiuni flexibile pentru pasagerii din R. Moldova care pot ajunge, prin Aeroportul Otopeni, la 20 de destinaţii externe, dintre care 5 în Orientul Mijlociu, sau la oricare dintre cele 7 destinaţii interne care fac parte din portofoliul de operare al companiei naţionale.