Principală  —  IMPORTANTE   —   O femeie în vârstă de…

O femeie în vârstă de 69 de ani, infectată cu noul coronavirus, a căzut în gol de la etajul cinci al Spitalului de Urgență din Chișinău

O femeie în vârstă de 69 de ani, infectată cu noul coronavirus, a căzut în gol de la etajul cinci al Spitalului de Urgență din Chișinău. Informația a fost confirmată de către vicedirectorul spitalului Igor Curov.

Potrivit vicedirectorului spitalului, Igor Curov, totul s-a întâmplat astăzi 2 iunie în jurul orei 5:40 dimineața. 

„Femeia are 69 de ani și se trata în spital de COVID-19. În urma impactului aceasta a fost internată în secția de reanimare a spitalului. Nu se cunoaște dacă a fost un accident sau pacienta s-ar fi aruncat intenționat. Pacienta s-a ales cu fractura coastelor și contuzia bilaterală pulmonară”, ne-a comunicat vicedirectorul spitalului, Igor Curov.

Potrivit vicedirectorului spitalului, urmează să fie stabilite circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 8548 cazuri. Până la ora actuală, 4738 persoane au fost tratate, iar 307 au decedat din cauza COVID-19. Astăzi au fost confirmate în Republica Moldova, 188 cazuri noi de infectare cu COVID-19.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 255- stare gravă (23 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată),  619-  stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.