Principală  —  IMPORTANTE   —   Noi detalii despre bărbatul de…

Noi detalii despre bărbatul de 80 de ani, denunțat la poliție, după ce ar fi cumpărat mâncare pentru animale la un preț mai mic decât costul real

Angajații Inspectoratului de Poliție Botanica au vizitat la domiciliu bărbatul de 80 ani, care a fost denunțat la poliție de reprezentanții unui magazin din sectorul Botanica, pentru că ar fi cumpărat mai multe produse dintr-un magazin din Chișinău, la un preț mai mic față de costul real al acesteia.

Polițiștii au dialogat cu Domnul Vasilii și i-au recomandat să fie mai atent atunci când merge la cumpărături, iar dacă are nevoie de ajutor să comunice despre asta. Totodată, colegii noștri l-au informat despre faptul că Poliția a avut o chemare și a fost obligată să intervină, dar ținând cont de situația creată, și de prevederile Articolului 26 din CC, nu va aplica o sancțiune, anunță IGP.

Bărbatul a comunicat oamenilor legii că nu a fost o acțiune intenționată și că data viitoare va fi mai atent. Acesta are la întreținere 5 pisici și un câine, iar cel care a rămas în stradă este un câine vagabond care nu-i aparține.