Nimeni nu a acumulat punctajul necesar pentru a deveni șef al BRD

Astăzi, 30 august, a avut loc etapa finală, interviul, a concursului desfășurat de Cancelaria de Stat pentru ocuparea funcției de șef al Biroului Relații cu Diaspora (BRD).

Conform unui comunicat emis de Guvern, în urma evaluării efectuate de către comisia de concurs niciunul dintre cei patru candidați admiși la interviu – Dorin Dușciac, Corina Cojocaru, Tatiana Fondos și Rodica Jereghi – nu a acumulat punctajul minim necesar de 6 puncte, conform regulamentului, pentru a ocupa funcția de șef al BRD.

Conform legislației, concursul este încheiat.

În curând, Cancelaria de Stat va anunța care sunt acțiunile următoare care vor fi întreprinse pentru a asigura buna funcționare a Biroului Relații cu Diaspora.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *