Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Minora lovită mortal de un…

Minora lovită mortal de un troleibuz pe trecerea de pietoni este condusă pe ultimul drum

Sursa foto: Facebook

Minora lovită mortal de un troleibuz pe trecerea de pietoni vineri, 24 martie, este condusă pe ultimul drum. Anunțul a fost făcut de către mama fetei pe rețelele de socializare.

„Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”, este mesajul îndurerat al mamei.

Potrivit mesajelor de pe rețelele de socializare, Anastasia era unicul copil în familie, era o fată educată, eminentă și iubită de profesori.

Șoferița de la volanul troleibuzului care a lovit mortal vineri, 24 martie, minora de 12 ani pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei a fost reținută de către oamenii legii pentru 72 de ore. 

„Este o ancheta in curs de desfășurare la moment, șoferița de 41 de ani este reținută pentru 72 de ore. Referitor la sancțiune ne vom putea expune ulterior”, a declarat poliția pentru ZdG.

Ulterior, șoferița a fost arestată pentru 30 de zile.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunța vineri, 24 martie, că o minoră cu vârsta de aproximativ 12 ani a decedat, vineri, în jurul orei 15:30, după ce a fost lovită de un troleibuz, pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei.

„Preliminar s-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni. Colegii noștri se află la fața locului și stabilesc toate circumstanțele”, anunța Poliția.

Taxatoarea troleibuzului care a lovit copila spune că aceasta traversa neregulamentar strada.

Ulterior, cei de la PUA și RTEC au anunțat intensificarea verificărilor șoferilor de troleibuze și autobuze.