Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Intoxicație în masă la liceul…

Intoxicație în masă la liceul „Orizont”. PG a deschis un dosar penal după ce peste 100 de persoane au ajuns la spital

Peste o sută de persoane, elevi și profesori, de la liceul „Orizont”, filiala Ciocana, ieri, 12 septembrie, au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, dupa ce ar fi suferit intoxicații. Responsabilii de la Procuratura Generala anunță că, tot ieri, au inițiat un proces penal pe acest caz.

Ieri, 12 septembrie 2019, în baza autosesizării, procurorii documentează, de comun cu ofițerii de poliție, cazul presupusei intoxicații alimentare produse zilele trecute la liceul teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, dată fiind rezonanța cazului și numărul copiilor afectați.

Procurarii iau în considerare, la moment, atât versiunea unei intoxicații alimentare, cât și îmbolnăvirea virală. Menționăm că în zilele de 11 și 12 septembrie curent, un număr de peste 100 de  copii și profesori s-au adresat la serviciul medical al liceului.

Potrivit datelor instituțiilor de profil implicate în documentarea cazului, rezultatele preliminare ale expertizei alimentelor vor deveni disponibile în  perioada imediat următoare.