Institutul de Medicină Urgentă, despre starea în care se află deputatul Sergiu Sîrbu

Deputul Sergiu Sîrbu a fost internat în spital după ce ar fi fost bătut de activistul civic Pavel Grigorciuc. Deși soția deputatului susține că acesta se află în stare gravă, purtătoare de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă ne-a comunicat contrariul.

Update: Activistul care l-a agresat pe deputatul Sîrbu, reținut. Poliția a inițiat o cauză penală

„Pacientul rămâne internat în Secția Neurochirurgie I. A suferit un traumatism cranio-cerebral. Traumatismul suferit nu prezintă pericol pentru viață”, a declarat Cristina Gorea, purtător de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă.

Activistul civic Pavel Grigorciuc, fost membru al PCRM, a publicat pe Facebook o postare în care recunoaște că l-a pălmuit pe Sergiu Sârbu, după ce deputatul l-ar fi insultat. Grigorciuc susține însă că i-a dat doar o palmă lui Sergiu Sîrbu, asta deși soția deputatului ne-a comunicat că acesta se află în stare gravă la spital.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *