Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Incendiu de proporții în centrul…

Incendiu de proporții în centrul Capitalei

Un incendiu de proporții a izbucnit noaptea trecută pe strada Pușkin 20 B din Chișinău. Serviciul 901 a fost alertat la ora 23:26 minute. La fața locului au acționat 9 autospeciale și 3 scări auto, întrucât s-a anunțat apel numărul 2 de incendiu, cu număr sporit de intervenție. Din ultimele informații se cunoaște că incendiul a cuprins o suprafața din acoperișul unei clădiri, pe o suprafața de aproximativ 450 metri pătrați. Toate persoanele din interior au fost evacuate, astfel încât nimeni nu a avut de suferit. Acțiunea de stingere a incendiului a fost dificilă din cauza condițiilor de noapte.

UPDATE ora 01:25: La fața locului au mai fost solicitate mașini ale pompierilor, în total fiind prezente pentru stingere 14 autospeciale și 3 scări. La lichidarea arderii au fost antrenaţi peste 60 de pompieri. Lucrările echipelor au fost dificile, având în vedere învelișul de rubiroid al acoperișului și rețelele electrice și de comunicații, care sunt în apropiere de clădire.

UPDATE ora 02:52: Localizarea incendiului a fost înregistrată la ora 02:42 minute. Cei 60 pompieri au lucrat pentru lichidarea completă și pentru lucrările de demontare a construcției afectată de foc.

Incendiul a afectat acoperișul restaurantului Vatra Neamului și Carlsberg Pub. Acesta a fost stins de pompieri în jurul orei 03.00.