Principală  —  IMPORTANTE   —   Important! Circulația troleibuzelor pe bulevardul…

Important! Circulația troleibuzelor pe bulevardul „Ștefan cel Mare și Sfânt” a fost sistată

Sursa foto: RTEC

În legătură cu mitingul anunțat de „Mișcarea Pentru Popor”, în municipiul Chișinău duminică, 12 martie, este sistată circulația troleibuzelor pe bulevardul „Ștefan cel Mare și Sfânt”, de la Ciuflea – Mihai Viteazul, anunță Regia Transport Electric Chișinău (RTEC).

Astfel, troleibuzele sunt redirecționate după cum urmează:

  • Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 30 și 34 pe strada București – (tur/retur);
  • Ruta nr. 2 – pe str. P. Halippa – str. Ismail;
  • Ruta nr. 20 – str. Ciuflea – str. București – str. Ismail;
  • Ruta nr. 29 – pe str. M. Viteazul – Parcul Alunelul (tur-retur);
  • Ruta nr. 36 – pe str. A. Pușkin – str. București- str. Ismail.

„Personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate”, anunță RTEC.

Reprezentanții „Mișcării Pentru Popor”, din care face parte și Partidul „Șor”, au anunțat că duminică, 12 martie, vor organiza un miting împotriva guvernării în fața Parlamentului.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a destructurat operațiunea planificată pentru ziua de duminică, 12 martie, în timpul protestului anunțat de „Mișcarea Pentru Popor”, din care face parte și Partidul „Șor”, unde se intenționa „organizarea unor acțiuni de destabilizare și dezordini în masă”. Declarațiile au fost făcute de șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul unui briefing de presă, unde a oferit detalii despre schema pusă la cale de unii cetățeni ai Federației Ruse.