FOTO, VIDEO/ Comuniștii au depus flori la picioarele lui Lenin: „Astăzi și acum Moldova are nevoie de o revoluție”

Cu prilejul a 101 ani de la Marea Revoluție Socialistă din Octombrie, Partidul Comuniștilor și susținătorii săi au depus flori la picioarele conducătorului proletariatului mondial, Vladimir Ilici Lenin.

Cu flori în mâini, comuniștii s-au adunat cu nostalgie lângă monumentul lui Lenin de la Moldexpo, unde liderul PCRM a ținut un discurs în fața susținătorilor săi. Pe lângă comemorarea revoluției bolșevice, Voronin a ținut să le amintească celor veniți și de viitoarele alegeri parlamentare.

„Revoluția este o curățare, un nou început, o repornire a statului în baza altor principii mai corecte și rezonabile. Astăzi și acum Moldova are nevoie de o revoluție. Poporul moldovean are încă ocazia de a realiza o revoluție pașnică. Așa cum a făcut-o în februarie 2001, prin votul masiv pentru moștenitorii ideologici ai Marii Revoluții din Octombrie – Partidul Comuniștilor din R. Moldova. Și, prin urmare, dragi concetățeni, în februarie 2018 nu trebuie să pierdeți șansa lor istorică revoluționară”, se precizează în declarația Comitetului Central al PCRM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *