Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un soldat în termen,…

FOTO Un soldat în termen, bătut în una dintre unitățile Armatei Naționale. Reacția ministrului Eugen Sturza

Foto: Facebook/Silvia Baziuc

Un soldat în termen, din cadrul brigăzii nr.2, Infanterie Motorizată „Ștefan cel Mare”, ar fi fost bătut în una dintre unitățile Armatei Naționale. Procuratura Generală s-a autosesizat pe acest caz și a inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare poate fi observat că tânărul are mai multe vânătăi și zgârieturi pe tot corpul. După ce fotografiile au fost făcut publice, ministrul Apărării, Eugen Sturza, a publicat un mesaj în care menționează că acest caz a avut loc la 1 iunie, iar făptașul a fost izolat.

„Inspecția militară și poliția militară investighează în detalii cazul și toți cei care vor fi găsiți vinovați vor fi sancționați dur, inclusiv cu scoatere din funcții și dosare. Am spus-o de la început că nu voi tolera astfel de atitudine față de militari. O spun ferm și acum: urmează demisii și nu doar!”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Contactat telefonic, serviciul de presă al Ministerului Apărării a refuzat să ne comunice dacă suspectul este un soldat sau un superior.

Foto: Facebook/Silvia Baziuc