Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO și VIDEO/ A venit…

FOTO și VIDEO A venit iarna în România. A nins în mai multe județe, iar în Cluj au intervenit drumarii

Cluj. Foto: Facebook/Alexandru-Arthur Filimon

Prima zăpadă din acest sfârșit de toamnă și-a făcut aparția vineri noapte în Cluj, Sibiu sau Alba, România. Șoferii nu au stat pe gânduri și au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul. Sâmbătă dimineață în județul românesc mai cădeau fulgi de nea.

Iarna își intră în drepturi la sfârșitul lunii noiembrie. În România primii fulgi de zăpadă și-au făcut deja apariția, iar zăpada mult așteptată a început să se aștearnă.

Cluj. Foto: Facebook/Alexandru-Arthur Filimon

După aproximativ o oră de ninsoare abundentă, drumul dintre Beliș și Râșca, din județul Cluj, a fost blocat, iar mai mulți șoferi au cerut ajutorul echipajelor de intervenție pentru a se deplasa în siguranță.

Județul Alba

Șoseaua a fost acoperită cu un strat de zăpadă, iar șoferii au fost luați pe nepregătite. Mai multe utilaje de deszăpezire au intervenit pentru a curăţa drumul.

Județul Cluj

Meteorologii români au emis o avertizare Cod galben de ninsori şi vânt puternic. Avertizarea este valabilă până sâmbătă la ora 14.00, în judeţele Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi, Sibiu, Vâlcea, Braşov, Argeş şi Dâmboviţa.