Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Primarul Chișinăului confirmă că…

FOTO Primarul Chișinăului confirmă că este în vacanță în Egipt

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, confirmă că este în vacanță în Egipt. Acesta a publicat mai multe fotografii pe profilul său de Facebook, la scurt timp după ce Tv8.md a a intrat în posesia câtorva fotografii cu Ceban în vacanță.

„Impresionați de istoria civilizațiilor alături de copii.Depănăm istorii și răsfoim file ale Egiptului antic. Anterior le-am vorbit doar din cărți, acum am putut vedea pe viu piramidele.În câteva zile cu familia am cutreierat locurile din Egipt”, a scris ceban pe Facebook.

Solicitată telefonic, purtătoarea de cuvânt a primăriei, Natalia Ixari, a declarat că Ceban nu se află la muncă, fără să ofere alte detalii. 

Ceban nu a anunțat că pleacă în concediu.

Primarul nu este astăzi la lucru, atât pot să spun. Când va reveni dumnealui la muncă va răspunde la toate întrebările”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Natalia Ixari, fără a preciza când Ceban va reveni la muncă.

La începutul lunii noiembrie, Ion Ceban a anunțat că își ia concediu pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent susținut de PSRM Igor Dodon.

În decembrie, 2020, mai exact de Crăciun, Ion Ceban și familia sa se aflau la Moscova. Vizita nu a fost anunțată public. Anunțul fusese făcut pe o rețea de socializare de un consilier municipal de la PL. Totodată, în august 2020, primarul capitalei la fel și-a luat concediu neplanificat, iar potrivit unor surse, ar fi plecat în străinătate în vacanță cu familia.