Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Opt persoane au fost…

FOTO Opt persoane au fost transportate la spital după ce un microbuz care circula pe ruta Soroca – Bălți s-a ciocnit cu un automobil și s-a răsturnat

Opt persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs joi, 13 mai, în satul Elizaveta, din municipiul Bălți.

Potrivit ofițerului de presă al IP Bălți, un microbuz cu pasageri care circula pe ruta Soroca – Bălți a fost izbit violent, frontal, de către un automobil care a intrat pe contrasens. În urma impactului violent, microbuzul de linie s-a răsturnat, iar automobilul de marca Volkswagen, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost făcut zob. În total, opt persoane – șase pasageri din microbuz și două persoane din Volkswagen au suferit mai multe traumatisme și au fost transportate la spital.

„Astăzi, în jurul orei 15: 20 în satul Elizaveta, din municipiul Bălți a avut loc un accident rutier în urma căruia opt persoane au fost traumatizate. La fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de marca Volkswagen la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu microbuzul de marca Mercedes care se deplasa regulamentar. (…) Microbuzul implicat în accident circula pe ruta Soroca-Bălți și era condus de un bărbat de 53 de ani”, ne-a comunicat ofițera de presă a IP Bălți, Eugenia Molceanov.

Mai mulți agenți ai Poliției se află la fața locului și, potrivit autorităților, aceștia cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat de comiterea acestuia.