(Video) Micuț de 6 luni cu insuficiență hepatică acută a fost transportat la București cu un echipaj SMURD

Un copil în vârstă de 6 luni diagnosticat cu insuficiență hepatică acută  fost transportat în dimineața zilei de azi, 13 iunie, la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” din București.

Intervenția aero-medicală a fost efectuată de un echipaj SMURD Iași. Elicopterul a aterizat pe stadionul „Dinamo” din mun.Chișinău. Pacientul a fost preluat de la Spitalul Clinic Republican din capitală și transportat în siguranță de către medicii și paramedicii echipajului aerian SMURD la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” din București, pentru ulterioare intervenții medicale.

Aceasta este a opta intervenție aero-medicală SMURD realizată pe teritoriul Republicii Moldova de la începutul anului 2018.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *