FOTO/ „Dacă sunteți întrebați de jurnaliști”. Ce trebuie să răspundă oamenii prezenți la Adunarea Partidului Democrat presei

Mai multor persoane prezente la Adunarea Partidului Democrat le-au fost împărțite de organizatorii evenimentului pliante informative despre ce ar trebui să răspundă jurnaliștilor.

Printre răspunsurile pe care cetățenii le pot oferi jurnaliștilor sunt indicate: „Noi suntem Pentru Moldova”, „Am venit aici pentru că noi ținem cu Partidul Democrat”, „Ne pare bine să fim aici, alături de cele 100 de mii de oameni”, „Susținem faptele bune și Partidul Democrat face, în timp ce alții vorbesc”, „S-au mărit pensiile și salariile, s-au făcut drumurile”.

În contextul manifestației, traficul va fi temporar restricționat pe principalele străzi din capitală, iar transportul public va fi redirecționat.

Partidul Democrat a rezervat Piața Marii Adunări Naționale de la ora 8 dimineața, pâna la 21.00 pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat, la care se preconizează prezența a circa 60 de mii de oameni.

Pavel Filip la Adunarea PDM: „Pensia medie a depășit pentru prima dată minimul de existență”. Ce spun datele statistice

LIVE/ Adunarea Națională a Partidului Democrat din PMAN

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    De ZIUA OLIGARHULUI în PMAN n-a fost nici urmă de jidan Șor? Oligarhul Plahotniuk se rușinează de prezența celui mai bun prieten al său și nu la invitat la “imenină”? Da, mă rog, nu erau acolo nici alți buni prieteni ai săi, ca de exemplu căcatul de mâță academic Nicolae Dabija, colaboraționistul șantajat Iurie Leancă și lepădăturile lui, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *