Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ R. Moldova și Ucraina…

DOC R. Moldova și Ucraina urmează să semneze un Acord privind recunoașterea reciprocă a diplomelor de studii

Imagine simbol

Cabinetul de miniștri a aprobat în ședința de miercuri proiectul pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului dintre Guvernul R. Moldova și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind recunoașterea reciprocă a actelor de studii și titlurilor științifice.

Potrivit ministrului educației, Anatolie Topală, cel care este și autorul priectului, scopul final al înсhеiеrii Acordului este facilitarea recunoașterii diplomelor, certificatelor și titluirlor științifice, eliberate de instituțiile de învățământ ale Părților.

Se iniţiază negocierile asupra proiectului Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind recunoașterea reciprocă a actelor de studii și titlurilor științifice. Se aprobă semnarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind recunoașterea reciprocă a actelor de studii și titlurilor științifice”, se menționează în proiect.

Documentul aprobat de Guvern:

În august curent, Guvernul de la București a aprobat memorandumul privind semnarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova în legătură cu recunoașterea reciprocă a diplomelor, certificatelor și titlurilor științifice. Detalii aici