Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (doc) PSRM s-a înregistrat ca…

(doc) PSRM s-a înregistrat ca participant la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău

PSRM s-a înregistrat  în calitate de participant la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut de către președintele ales, Igor Dodon, care în context, și-a felicitat colegii. Acesta a menționat că astăzi începe campania electorală la referendumul local privind revocarea lui Dorin Chirtoacă.

„La 19 noiembrie, trebuie să salvăm Chişinăul de dezmăţul, haosul, incompetenţa şi indiferenţa care au dominat în administrația locală timp de 10 ani. Sunt convins – chişinăuienii vor opta pentru dezvoltare. Iar primăvara, după referendum, vor avea loc alegerile unui nou primar”, a spus Dodon.

 

La 21 iulie curent, Procuratura Anticorupţie a anunțat despre finalizarea urmăririi penale în dosarul parcărilor cu plată în care este învinuit edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, şi expedierea cauzei respective în instanţa de judecată. Potrivit actului de învinuire, primarul capitalei a comis acte de corupere pasivă, în variantă agravată şi infracţiunea de trafic de influenţă.