(doc) PSRM s-a înregistrat ca participant la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău

PSRM s-a înregistrat  în calitate de participant la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut de către președintele ales, Igor Dodon, care în context, și-a felicitat colegii. Acesta a menționat că astăzi începe campania electorală la referendumul local privind revocarea lui Dorin Chirtoacă.

„La 19 noiembrie, trebuie să salvăm Chişinăul de dezmăţul, haosul, incompetenţa şi indiferenţa care au dominat în administrația locală timp de 10 ani. Sunt convins – chişinăuienii vor opta pentru dezvoltare. Iar primăvara, după referendum, vor avea loc alegerile unui nou primar”, a spus Dodon.

 

La 21 iulie curent, Procuratura Anticorupţie a anunțat despre finalizarea urmăririi penale în dosarul parcărilor cu plată în care este învinuit edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, şi expedierea cauzei respective în instanţa de judecată. Potrivit actului de învinuire, primarul capitalei a comis acte de corupere pasivă, în variantă agravată şi infracţiunea de trafic de influenţă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *