Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Până la 15 martie,…

DOC Până la 15 martie, Judecătoria Chișinău va activa în regim special, în scopul prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de virusul COVID-19

Judecătoria Chișinău anunță că va activa în regim special, până la 15 martie, în scopul prevenirii răspândirii iminente a infecțiilor respiratorii cauzate de virusul COVID-19.

O Hotărâre în acest sens a fost emisă vineri, 5 martie, de către conducerea Judecătoriei Chișinău.

Astfel, se instituie un regim special, limitat de desfășurare a ședințelor de judecată în cadrul Judecătoriei Chișinău, iar unele categorii de cauze urmează a fi amânate.

Totodată, accesul tuturor persoanelor în Direcțiile care au program de lucru cu publicul se restricționează în așa fel, încât depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate se va efectua prin adresa de e-mail ori adresa poștală a sediilor corespunzătoare.

De asemenea, o altă măsură prevede ca accesul justițiabililor în incinta sediilor instanței de judecată se va permite doar după înregistrarea datelor de identificare a acestora și doar în bază de citație pentru ziua respectivă, aspect ce urmează a fi verificat de către serviciul de pază.

Alte 1788 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate vineri, 5 martie, în R. Moldova. Din numărul total de cazuri, 11 sunt de import (3 – Ucraina, 2 – Germania, 1 – Franța, 1 – Republica Elenă, 1 – România, 1 – Spania, 2 – Italia), anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 192 985.