Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Lista și locațiile unde…

DOC Lista și locațiile unde au fost instalate camere video de monitorizare a traficului rutier

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat lista locațiilor unde au fost instalate camere video de monitorizarea a traficului rutier. MAI a instalat 23 posturi noi de supraveghere, dintre care 18 posturi de supraveghere la nivel național și 5 posturi noi de supraveghere în municipiul Chișinău.

În total, 36 camere de supraveghere a circulației rutiere modernizate, cu capacități extinse, vor monitoriza securitatea traficului rutier în țară.

Astfel, potrivit MAI, 26 de camere video au fost instalate pe traseele naționale, iar 10 – în municipiul Chișinău. Camerele video de monitorizare a traficului rutier au fost instalte în raioanele Ialoveni, Ungheni, Orhei, Hîncești, Anenii Noi, Leova și Cantemir.

Lista locațiilor unde au fost instalate camere de monitorizare a traficului rutier:

Potrivit MAI, monitorizarea în regim de timp real cu sisteme video de supraveghere inteligente dezvoltă și îmbunătățește capacitățile operaționale ale organelor de drept.

În noiembrie 2021, ZdG a scris că pe 23 de trasee naționale se instalează camere video de monitorizare a traficului rutier, inclusiv în raioanele Ialoveni, Ungheni, Orhei, Hîncești, Anenii Noi. Proiectul privind extinderea sistemului de supraveghere a traficului rutier pe traseele naționale costă 20 791 956 de lei (inclusiv TVA). Detalii aici

FOTO/ Pe 23 de trasee naționale se instalează camere video de monitorizare a traficului rutier: „Suntem pe ultima sută de metri”