Principală  —  IMPORTANTE   —   Deputatul Oazu Nantoi, internat în…

Deputatul Oazu Nantoi, internat în secția Chirurgie spinală a Institutului de Medicină Urgentă

Deputatul ales pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Oazu Nantoi care a suferit un traumatism în Montana, Bulgaria este internat în secția Chirurgie spinală a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către șeful secției Victor Ungurean.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a informat că luni, 26 iulie, un echipaj SMURD din R.Moldova a adus din Bulgaria la Chișinău un bărbat de 73 de ani, care a suportat un traumatism în regiunea Montana, Bulgaria.

Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată de un echipaj de medici și paramedici SMURD cu o ambulanță de tip C1. Pe parcursul drumului persoana a fost strict monitorizată de echipa calificată, fără de a suporta complicații.

Oazu Nantoi, deputat în Parlament și membru al fracțiunii parlamentare PAS, s-a lansat în politică în 1989, când a fost ales vicepreşedinte al Sfatului Frontului Popular din Moldova. În 1990, a creat Partidul Social Democrat din Moldova, pe care îl conduce până în 2004. În 2007, Nantoi a aderat la PDM, unde a fost vicepreședinte al formațiunii politice, iar în 2009 a ajuns în funcția de deputat în fracțiunea democraților.

CITEȘTE ȘI: