CV-ul noului director al combinatului de vinuri „Mileștii Mici”

Întreprinderea de Stat Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici” are un nou director, după ce fostul șef, Viorel Bezede, a demisionat din funcția respectivă. Astfel, în urma concursului la care au depus dosarele 22 de pretendenți, câștigător a fost desemnat Viorel Garaz, care ocupă din 2014 și până în prezent funcția de expert în cadrul „Oficiului Național al Viei și Vinului”.

Conform CV-ului depus în concurs, Viorel Garaz a activat în perioada 2012 – 2014 în calitate de director al asociației „Ghilda vinurilor moldovenești”. Din 2004 până în 2014 a exercitat funcțiile de coordonator logistică, administrator, manager de vânzări și director comercial în cadrul mai multor companii.

Noul director al „Mileștii Mici” și-a făcut studiile de USM și ASEM. La capitolul educație și formare, Garaz a indicat în CV-ul său participări la mai multe seminare naționale și internaționale.

Fotoliul de director al combinatului de vinuri „Mileștii Mici” a rămas vacantă după ce fostul șef, Viorel Bezede, a demisionat din funcție, odată cu plecarea de la guvernare a Partidului Democrat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *