Copilul de 7 ani din Ialoveni, dispărut ieri, a fost găsit fără suflare

Băiatul în vârstă de 7 ani din Ialoveni care a dispărut duminică, 24 martie, curent, a fost găsit fără suflare într-o fântână din apropierea domiciliului său. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de serviciul de presă al Inspectoratului de poliție Ialoveni.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de poliției Ialoveni, oamenii legii se află în prezent la fața locului pentru a stabili circumstanțele decesului.

Deși au început căutările de ieri seara, corpul neînsuflețit al băiatului a fost găsit abia astăzi, 25 martie, în jurul orei 12:30.

Pe 24 martie, 2019, aproximativ ora 19:50, Dan Condrea, în vârstă de 7 ani, a plecat de la domiciliul din or. Ialoveni și nu s-a mai întors. Copilul suferea de autism, strabism și nu vorbea.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *