Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi în ZdG: Detalii…

Citiți joi în ZdG: Detalii despre construcția cu scandal a unui bloc de locuit în capitală care leagă doi foști colegi de la CNA și cum eșuează micile afaceri care își propun să activeze onest în R. Moldova

În ediția din 30 iunie a Ziarului de Gardă citiți o anchetă despre construcția cu scandal a unui bloc de locuit în capitală care leagă doi foști colegi de la CNA. Aici o să aflați cum familia unui procuror în Procuratura mun. Chișinău, care locuiesc într-un sat din raionul Telenești, au cumpărat un teren în capitală, pe strada Ciocârliei, care se vindea ulterior 135 de mii de euro pe un site de anunțuri, iar după ce au obținut certificatul de urbanism pentru construcția a două case de tip duplex, un an mai târziu au reziliat contractul de vânzare-cumpărare a terenului. În luna mai 2021, bunul a ajuns însă în proprietatea unei companii administrate de un fost angajat al Centrului Național Anticorupție.

La rubrica „Exclusiv” găsiți un articol explicit R. Moldova – țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană și care sunt pașii următori și cât poate dura perioada de aderare.

Din paginile ziarului aflați informații despre procedura de adopție națională și internațională în R. Moldova. Avocata Violeta Gașițoi explică tot ce trebuie să știm despre procedura de adopție națională și internațională.

În noul număr al ziarului găsiți și un reportaj despre cum eșuează micile afaceri care își propun să activeze onest în R. Moldova. Aici, aflați istoria unui tânăr, care împreună cu partenerul său de afaceri, au închis un local din centrul Chișinăului, după 8 ani de muncă.

SONDAJ: RISCĂ RM SĂ PIARDĂ ADERAREA LA UE DIN CAUZA „PROBLEMEI TRANSNISTRENE”?

ANCHETE: Construcția cu scandal a unui bloc de locuit în capitală care leagă doi foști colegi de la CNA

JUSTIȚIE: Toleranța zero față de tortură poate rupe cercul violenței și pune în valoare demnitatea

TRĂIND DE GARDĂ: „Eliberarea” din amintiri

VIAȚA REDACȚIEI: Două cereri de chemare în judecată împotriva ZdG, scoase de pe rol

REPORTAJ SPECIAL: „A avut nefericirea de a încerca să lucreze legal”: Cum eșuează micile afaceri care își propun să activeze onest în R. Moldova?

INFOTECA DREPTURILOR: Procedura de adopție națională și internațională în R. Moldova

EXCLUSIV: R. Moldova – țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană Care sunt pașii următori și cât poate dura perioada de aderare

CITITORUL DE GARDĂ: Un dosar de 300 de foi de probe, în care Ministerul Apărării nu și-a putut argumenta pretențiile

ARTA DE GARDĂ: „CHIȘINĂUL ÎN CULORI”, reconstrucții de Lică Sainciuc

EDITORIAL

Aneta Grosu: De 18 ani ZdG scrie, ca guvernările să citească

Alina Radu: De ce UE nu e URSS și nici CSI