Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Ediția de mâine, 24 octombrie, a Ziarului de Gardă va conține patru pagini speciale despre rezultatele alegerilor din 20 octombrie și explicații referitoare la prezența la vot scăzută în circumscripția din diasporă.

Joi veți putea citi un interviu realizat cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu, care a vorbit despre discursul președintelui Igor Dodon la ONU, potențiala vizită a Maiei Sandu la Moscova, asistența financiară din Uniunea Europeană și Acordul de Asociere.

Am colectat informații și despre cei 16 candidați la fotoliul de procuror general al Republicii Moldova, iar mâine îi veți cunoaște pe toți cei șapte avocaţi, șase actuali procurori, un judecător, un angajat al Centrului Naţional Anticorupţie și un fost acuzator de stat.

La fel, în ziarul de mâine veți găsi detalii din cele două anchete penale – una de îmbogățire ilicită și alta de amestec în înfăptuirea justiției – în care figurează președintele Curții Supreme de Justiție, Ion Druță.

Actual: Detalii din CV-urile celor 16 pretendenţi la funcţia de procuror general

Dosar: Dosarele președintelui CSJ: Note informative cu indicații și bunuri imobile de milioane în Chișinău, cumpărate de fiică, părinți și socri pensionari

Exclusiv: „Acum, când te apuci să cureţi un colţ, îţi dai seama că trebuie să cureţi mai mult și înţelegi că asta va dura”

Zona Publică: Dimensiunea de gen în justiţia R. Moldova

Trăind de gardă: Cum a fost regizată copilăria lui Petru Vutcărău

Diaspora: Despre francezi și despre bani

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.