Citiți joi în ZdG

În ediția din 4 aprilie a Ziarului de Gardă citiți un articol despre cine sunt conducătorii Federației Moldovenești de Fotbal, care s-au menținut în fotoliile de conducere mai mulți ani în șir. În articolul „Afacerea Fotbalul” veți afla ce averi dețin, dar și ce afaceri gestionează ei și familiile lor.

În contextul împlinirii a 10 ani de la protestele din 7 aprilie, citiți și un interviu cu o victimă a evenimentelor din 2009 și aflați cum au fost gestionate timp de un deceniu dosarele intentate în urma protestelor.

Tot în ediția de joi găsiți și poveștile a patru tinere orfane sau din familii social vulnerabile, dar și ultimele evoluții de pe scena politică.

Dosar: Șefi pe viață: Afacerea „fotbalul”

Actual: „Dezoligarhizarea statului” – Pro și Contra

Politic: Cum evoluează negocierile între PDM, PSRM și Blocul ACUM

Justiție: Din medicină, în justiție: cum a circulat mita în dosarul Scarlat

Exclusiv: Victor Aramă, victimă a evenimentelor din aprilie 2009: „Credeam că se duc comuniștii și va fi totul bine la noi” 

Reporter special: Un deceniu de la protestele generației „7 aprilie 2009”

Viața Redacției: Ziarul de Gardă la dialog cu viitorii jurnaliști de la Universitatea din Bălți

Diaspora: Omagierea „Mărțișorului” în Franța

Diaspora: Când se trezesc copiii oamenilor gospodari

Trăind de Gardă: „Eram singură ca frunza”. Cum se învață independența

Util: Traversarea frontierei cu copii minori

Editoriale:

Aneta Grosu: Genul epistolar în deserviciul presei libere

Tatiana Țîbuleac: Frica de bătrânețe

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Jogan

    Demult trebue de arestat clanul mafiotic in fotbal, fotbal în țară zero,dar oamenii din conducerea FMF se înbogățesc pe sama fotbaliştilor şi antrenorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *