Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 8 noiembrie a Ziarului de Gardă aflați cum în scurt timp, o căsuță din str. Codrilor 10A ar putea ar putea să devină temelia unui imens proiect imobiliar, iar cei patru locatari, printre care un copil minor, ar putea ajunge în stradă.

În ziarul de mâine aflați de ce s-au speriat judecătorii sau cum în ultima săptămână opt magistrați, dintre care cinci de la Curtea Supremă de Justiție, au depus cereri de demisie.

Joi aflați poveste de viață și de dragoste a unei familii de medici din Chișinău și lecțiile de curaj ale Cristinei, o tânără de 24 de ani, supraviețuitoare a violenței domestice.

În același ziar găsiți un interviu cu psihologul Mircea Blajin, despre cum ne afectează viața lucrurile care ni se întâmplă în copilărie, de ce corupția este o problemă a tuturor țărilor din fostul bloc socialist, cum era să pleci din Moldova acum 20 de ani și cum influențează personalitatea limba pe care o vorbești.

Politic: „Prezența scăzută a populației la alegerile locale, un semn al oboselii politice crescânde a populației”

Actual: De ce s-au speriat judecătorii

Dosar: Casa care nu există

Exclusiv:  Interviu cu psihiatrul Mircea Blajin: „Pentru ca o societate să avanseze, acolo trebuie să funcționeze legea”

Reporter special: 40 de ani de medicină și 60 de ani de căsnicie

Diaspora: Proiectele diasporei acasă, tot mai nedorite

Diaspora: Mesajele tinerilor plecați de acasă

La Marginea Europei: „Vorbim cu voi în limba voastră”. Viața din Transcarpatia… cu pașapoarte ungare

Trăind de gardă: Cristina, supraviețuitoare a violenței domestice, are 24 de ani și nu a votat niciodată

EDITORIALE

Alina Radu: Tricloretanul, Lenin și colhozul lui Șor

Aneta Grosu: Cine va descărca „valizele” marilor demnitari?

Petru Grozavu: Satrapii Limbii Române

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.