Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi: Cine sunt proprietarii…

Citiți joi: Cine sunt proprietarii televiziunilor suspendate și proprietarii luxului de pe malul lacului Dănceni. Cum va fi ZdG în 2023

În ultima ediție din acest an a Ziarului de Gardă, găsiți o nouă anchetă despre conversațiile din telefonul lui Dinu Țurcanu, președinte raionului Orhei.

Tot în ziarul de mâine citiți cine sunt proprietarii televiziunilor ale căror licență de emisie a fost suspendată prin decizia de vineri, 16 decembrie, a Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE). Aflați că cele șașe posturi de televiziune au proprietari atât din R. Moldova, cât și din Federația Rusă. Printre ei se numără soția unui deputat socialist, un fost candidat la alegeri al Partidului Șor, un cetățean rus și o asociație obștească din Moscova. 

Într-o altă anchetă, citiți despre proprietarul luxului de pe malul lacului Dănceni. Atât localnici, cât și angajați ai omului de afaceri spun că fostul prim-ministru Ion Chicu ar avea legături cu afacerea de pe malul lacului Dănceni. 

Din pagina Dosar aflați că la Primăria municipiului Hâncești, în cadrul unei licitații privind achiziționarea de produse petroliere, a devenit câștigătoare firma care-l are printre asociați pe fiul primarului Alexandru Botnari.

În paginile Exclusiv găsiți un interviu cu Natalia Kaptalan, psihologă și refugiată din Ucraina, care consideră că fiecare dintre noi va ieși mai puternic din războiul pornit de Federația Rusă. 

ACTUAL: Cine sunt proprietarii televiziunilor suspendate

SONDAJ: Moldova dintre ani: speranțe și așteptări

ANCHETE: #OrheiLeaks Liderul protestelor Partidului Șor – discuții cu reprezentanți ai SIS și MAI

DOSAR: Câștigători ai concursurilor de achiziție, „interziși” de lege

DOSAR: Primăria Hâncești: Licitație cu un singur participant, câștigată de firma la care fiul primarului este asociat

VIAȚA REDACȚIEI: Expoziția ZdG „Corupția și Războiul”, vizitată de președinta Maia Sandu și de un grup de procurori anticorupție, în frunte cu șefa instituției

CITITORUL DE GARDĂ: Cum va fi ZdG în 2023

REPORTER SPECIAL: Proprietarii luxului de pe malul lacului Dănceni

EXCLUSIV: Interviu cu Natalia Kaptalan, psihologă, refugiată din Ucraina: „Fiecare dintre noi va ieși mai puternic din acest război” I

TRĂIND DE GARDĂ: O refugiată din Ucraina gătește mâncare pentru zeci de conaționali de-ai săi: „Este foarte important că putem fi utili”

ZONA PUBLICĂ: „Catastrofa ecologică” din satul Chetrosu: „Suntem înconjurați de morminte, de morți”

TRĂIND DE GARDĂ: „Sunt profesoară și îmi era rușine să spun că soțul mă bate”

OPINII:

PETRU GROZAVU: Ce vrea să spună Putin?

ANETA GROSU: Pentru cine am trăit în 2022?

ALINA RADU: Cum trebuie închise televiziunile?

Ziarul de Gardă vă dorește să ningă cu pace, sa ningă cu soare, cu sănătate, cu bucurii și cu împliniri. Anul 2023 să fie mai bun, mai generos, mai optimist. Mulțumim că sunteți cu noi.

La mulți ani!