Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiți astăzi în ZdG

Citiți astăzi în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă aflați ce imobil deține și ce mașină conduce candidata PAS, Maia Sandu, din ce venituri își asigură astăzi existența și  de ce a lăsat salariul de USD la Banca Mondială pentru funcția de ministru al Educației. Tot astăzi vedeți casa în care locuiește Dumitru Ciubașenco, candidatul lui Renato Usatîi la șefia statului. Aflați de ce vila nu este înregistrată la Cadastru și cum a obținut soția acestuia un automobil care costă de zeci de ori mai scump decât salariul său.

În același număr aflați prin ce metode primarul Ilan zdg-nr-38-ro-13-octombrie-2016-pag1Șor obține materie primă pentru reparația drumurilor din Orhei și cum încearcă să preia cariera Ivanos pentru că proprietarii acesteia au refuzat să livreze gratis pietriș.

La pagina Exclusiv citiți un interviu cu Diana Berari, mama fetiței care a fost traumatizată la naștere la Spitalul Internațional Medpark.

În ediția tipărită din 13 octombrie vedeți și prima destinație a reporterilor ZdG în cadrul campaniei „Ziarul de Gardă vine la tine în sat” și faceți cunoștință cu oameni frumoși și gospodari din satul Lozova, raionul Strășeni.

Foto: moldova.org