Principală  —  IMPORTANTE   —   Centrul Național de Asistență Medicală…

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a beneficiat de un lot de soluții dezinfectante în valoare de 50 de mii de euro din partea Ambasadei Germaniei la Chișinău

sursa: CNAMUP

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) a beneficiat de o donație din partea Ambasadei Republicii Federale Germane la Chișinău.

Donația în valoare totală de 50 de mii euro a fost procurată în cadrul proiectului ”Achiziționarea dezinfectanților pentru personalul medical din cadrul IMSP CNAMUP în perioada Pandemiei COVID-19”, susțin reprezentanții CNAMUP.

”Datorită grantului oferit a fost posibilă achiziționarea unei cantități substanțiale de soluții dezinfectante – șase tipuri de dezinfectanți în cantitate totală de circa 12 tone, precum și 243 de mii de șervețele dezinfectante.

Ambasadoarea Germaniei în R. Moldova, Angela Ganninger a spus că „acest lot va suplini stocurile de dezinfectante necesare instituției în prevenirea răspândirii virusului COVID-19 şi va fi repartizat tuturor echipelor de asistenţă medicală urgentă din ţară. Angajaţii din domeniul asistenţei medicale urgente se află în prima linie în pandemia COVID-19 şi merită tot suportul nostru”.