Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Carantină națională: Recomandări pentru comunitatea…

Carantină națională: Recomandări pentru comunitatea ZdG

ZdG angajare citiți joi ziarul de gardă

În aceste condiții de carantină națională, ZdG se va conforma regulamentelor impuse de autorități, dar și de obligațiile profesionale. Astfel, majoritatea echipei ZdG va rămâne acasă, așa cum solicită regulamentele epidemiologice. 

În schimb, niciunul dintre podusele ZdG nu va fi închis, până la posibilele limitări impuse de către autorități:

  • Ziarele tipărite în limba română și rusă sunt în curs de pregătire, dar așteptăm răspunsuri de la tipografie și de la Poșta Moldovei, în legătură cu posibilitatea de a-l tipări și de a fi distribuit pe întreg teritoriul R.Moldova. Știm că abonații au nevoie de informații și lucrăm să facem ziare bune, dar în acest moment depindem de alte servicii.
  • Paginile web în limbile română și rusă – continuă să lucreze în ritm alert, facem știri pe subiecte de actualitate, în special cele ce țin de pandemie și starea cetățenilor din R.Moldova.
  • Paginile ZdG de pe rețelele sociale (Facebook, Odnoklassniki, Twitter, Instagram, Telegram) vor funcționa fără limitări
  • Produsele video: ZdG livrează săptămânal un program video de investigații la TV8 și alte televiziuni regionale. Condițiile de carantină limitează posibilitățile de filmare pentru reporteri, de aceea unele produse ar putea să fie livrate cu întârziere.

Avem o solicitare specială în adresa vizitatorilor la redacție. Din păcate, în aceste zile nu putem răspunde vizitatorilor, este și în interesul securității Dvs să nu ieșiți din case. Vă rugăm să folosiți oricare alte căi de comunicare, în special e-mailurile, paginile ZdG de pe rețelele sociale, sau numerele de mobil. Vă rugăm să continuați să ne semnalați cazuri de interes public, așa cum ați făcut timp de 15 ani.

Redacția îndeamnă comunitatea ZdG să respecte restricțiile de circulație, să stea acasă (pentru cei care nu sunt angajați în serviciile implicate în deservirea publică pe timp de carantină), să respecte normele de igienă, iar în timpul liber – să consume știri în mod responsabil, dar și cărți, muzică alte produse media de calitate.