Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Campania CFM: Călătoria cu trenul…

Campania CFM: Călătoria cu trenul gratis sau la preț de 1 leu

Cetățenii moldoveni pot circula cu trenuri naționale modernizate plătind doar un leu. Calea Ferată din Moldova a lansat un nou serviciu care permite procurarea biletelor online pentru cursele Chișinău-Ungheni și Chișinău-Ocnița.

În perioada 15.09.2015 – 30.09.2015, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” va desfăşura o campanie promoţională, care are drept scop promovarea noului mod de achiziţionare a biletelor de călătorie, în regim online, dar și stimularea pasagerilor de a circula cu trenurile modernizate.

Astfel că, pentru a familiariza călătorii cu noua procedură, în prima săptămână (15.09.2015 –22.09.2015), costul biletelor va fi de 0 lei, şi anume, accesând siteul www.railway.md, pasagerii vor comanda biletul online gratuit.
În cea de-a doua săptămână (22.09.2015 – 30.09.2015), preţul biletului online va fi de doar 1 leu, iar plata se va efectua prin intermediul cardului bancar.

Promoţia este valabilă pentru cursele trenurilor modernizate Chişinău – Ungheni şi Chişinău – Ocniţa.
După finalizarea promoției, vor intra în vigoare prețurile standarte.

Biletele online vor putea fi procurate în limita locurilor disponibile. Totodată, biletele vor putea fi achiziționate cu 1 zi înainte de plecarea trenurilor din stație.