A fost lansată ruta de troleibuz care va face legătura între Chișinău și Trușeni

Începând cu 19 noiembrie, cinci troleibuze cu mers autonom au fost puse în circulație pe traseul Trușeni-Chișinău. Noile unități de transport cu nr. 34 vor circula între orele 05:35 – 22:00, cu un interval de 10 min în orele de vârf. Troleibuzele vor circula de la Calea Ieșilor până la str. 27 August din satul Trușeni. 

Itinerarul troleibuzelor nr.34:
Tur: str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, Calea Ieşilor, satul Truşeni (str. 27 August);
Retur: Truşeni (str. 27 August), Calea Ieşilor, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Ciuflea.

Unităţile de transport de pe ruta nr. 34 au o autonomie de 20 km, consum redus de energie, sistem de aer condiționat, podea joasă și rampă de acces pentru persoanele în scaun rulant.

În acest an rețeaua de transport public a fost extinsă cu rutele de troleibuz nr. 31 „str. 31 august – orașul Sângera”; nr. 32 „str. 31 august – comuna Stăuceni și ruta de troleibuz nr. 33 „Universitatea Agrară de Stat din Moldova – str. Bariera Sculeni”. Pentru asamblarea troleibuzelor în acest an au fost alocate 2 milioane de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *