Zinaida Greceanîi, despre vizita socialiștilor în Rusia: „Ce fel de coaliție poate fi coordonată la Moscova?”

Președinta fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanîi, susține că deputații socialiști au mers la Moscova la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, iar astfel de vizite nu sunt organizate pentru prima dată. Totodată, fracțiunea a mers in corpore în Rusia în contextul în care PSRM cooperează îndeaproape cu partidele politice din Duma de Stat a Federației Ruse.

„Facem schimb de delegații în mod constant. Aceasta nu este prima noastră vizită. Am mers cu toată fracțiunea în Duma de Stat și în 2015, deși atunci eram mai puțini. Acum fracțiunea noastră numără 35 de deputați, și cred că deputații care au ajuns în Parlament pentru prima dată vor fi interesați să facă cunoștință cu colegii noștri din Duma de Stat”, a declarat Zinaida Greceanîi pentru postul rusesc Rossia 24.

Întrebată cum comentează afirmațiile opoziției despre faptul că socialiștii ar fi mers la Moscova pentru a „coordona crearea unei coaliții”, Zinaida Greceanîi a negat acest lucru.

„Ce fel de coaliție poate fi coordonată la Moscova? Ar fi mai bine ca adversarii să coordoneze această coaliție cu noi, pentru că este cu adevărat necesară crearea unei coaliții de guvernare în R. Moldova”, a menționat președinta PSRM.

La doar câteva zile distanță după ce președintele Igor Dodon a mers la Moscova, cei 35 de deputați socialiști, în frunte cu președintele fracțiunii, Zinaida Greceanîi, au efectuat și ei o vizită de o zi în capitala Federației Ruse.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Academic

    Este poate singurul caz când, tovarășa Zina Karabina are dreptate… „Ce fel de coaliție poate fi coordonată la Moscova?” Atunci, când R.M. este țară capturată de Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk? Când Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk are DOSARE pentru toți și Justiția cu tot cu Procuratură între COAIE?

    După părerea mea Blocul ACUM n-are de ce se teme de anticipate. După eventuale anticipate chiar poate avea mai mulți deputați, dar principalu-i că capetele AMEȚITE de tulburel ale moldovenilor au nevoie de cât mai multă ZDRUNCINARE, ca să-și REVINĂ. Există și riscul de amorțire în continuare, dar oricum prin aceasta TREBUIE SĂ TRECEM. Să stăm în continuare în AMORȚEALA în care ne cheamă MOȘNEGENȚIILE CACACIOASE Dabija, Negru, Bogatu înseamnă IOBĂGIE…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *