Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Reacția Blocului ACUM după…

VIDEO Reacția Blocului ACUM după ce PSRM a refuzat să participe la discuții publice

Foto: acum.md

În opinia reprezentanților Blocului ACUM, PSRM evită în mod deliberat să recunoască că R. Moldova este un stat capturat. Aceasta este reacția Blocului ACUM după ce socialiștii au refuzat să participe la discuțiile publice pe marginea pachetului de legi pentru dezoligarhizarea statului.

„Se pare că reforma justiției, lupta împotriva corupției, dezoligarhizarea statului, lupta cu clanul condus de Plahotniuc, nu sunt priorități pentru PSRM. Ei nu sunt sinceri nici cu alegătorii când le promit o politică socială și știu că atunci când țara e controlată de o gașcă de hoți, aceste promisiuni nu pot fi realizate”, a declarat Maia Sandu.

La rândul său, Andrei Năstase a menționat că poziționarea PSRM corespunde perfect cu interesul lui Plahotniuc și al Partidului Democrat.

„Din păcate, un partid care astăzi are cel mai mare număr de mandat în Parlament, a ales o altă agendă decât cea pe care a avut-o în campania electorală”, a precizat liderul Partidului Platforma DA.

Năstase a mai declarat că Blocul ACUM solicită reluarea de urgență a ședinței Parlamentului în care partidele să declare care le sunt opțiunile și dacă au constituit sau nu o majoritate.