VIDEO/ Primele imagini video cu accidentul în care a fost implicată mașina din coloana oficială a președintelui

Au apărut primele imagini video cu accidentul în care a fost implicat un automobil din coloana oficială a președintelui Igor Dodon. Acestea au fost publicate de Serviciul de Protecție și Pază de Stat. 

Astăzi, în jurul orei 15.00, pe traseul Chisinău -Leușeni, km 50, unul din autoturismele de model „VW Tuareg”, care asigură protecția în coloana oficială a președintelui țării a fost accidentat ușor, în timp ce se deplasa în direcția spre Leușeni, anunță Poliția, într-un comunicat de presă.

Din informațiile preliminare, Tuareg-ul ar fi intrat în coleziune cu un automobil de model „Skoda”. În urma impactului unitățile de transport au fost dereriorate. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cazul este înregistrat. Poliția cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțele, se menționează în comunicat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *