Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ O nouă invitație. Blocul…

VIDEO O nouă invitație. Blocul ACUM cheamă PSRM la negocieri

Foto: acum.md

După ce au purtat discuții cu Johannes Hahn, dar și cu Bradley Freden, deputații Blocului ACUM au făcut o declarație publică în care menționează că invită, din nou, Partidul Socialiștilor la negocieri.

„Am auzit în aceste zile tot mai multe informații precum că PDM încearcă să își instaureze oligarhul într-o funcție publică și încearcă să consolideze acest regim. Noi nu putem permite acest lucru și facem tot ce putem pentru ca să oprim aceste abuzuri. De aceea, revenim și facem o invitație pentru ziua de mâine, la ora 9, dar suntem dispuși să considerăm și altă oră, pentru cei din PSRM, pentru a discuta subiectele pe care le-am făcut deja publice și pentru a încerca să obținem angajamentul lor într-o luptă comună împotriva regimului oligarhic și pentru instaurarea statului de drept în R. Moldova”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a mai menționat că Blocul ACUM este gată să facă compromisuri în cazul în care cei din PSRM vor vot pachetul pentru dezoligarhizarea statului, însă la aceste compromisuri se poate ajunge doar după discuții.