(VIDEO DRONĂ) Cum s-a văzut de la înălțime depunerea de flori de la Complexul Memorial „Eternitate”

Astăzi, începând cu ora 9 dimineața, mai multe oficialități, printre care diplomați acreditați la Chișinău, deputați moldoveni, dar și președintele Parlamentului, Andrian Candu, au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate”. ZdG a surprins cu o dronă ceremonia dedicată zilei de 9 mai.

Vedeți și:

(VIDEO) Persoane necunoscute interzic echipei ZdG să filmeze cu drona la Memorialul „Eternitate” și cer acte care nu există

(FOTO) „Vânzători de baloane” cu căști fără fir în urechi și îmbrăcați în haine scumpe


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *