(video) Ceban s-a afișat la întâlnirea lui Năstase cu alegătorii: „De ce vine ca musca?”

Candidatul  PPDA-PAS-PLDM, Andrei Năstase, s-a întâlnit astăzi cu alegători pentru alegerile locale din Chişinău, care vor avea loc pe 3 iunie 2018. La eveniment a venit şi contracandidatul său Ion Ceban, pretendent PSRM. Majoritatea cetăţenilor s-au ridicat de pe scaune, în semn de protest, pentru a părăsi sala unde avea loc discuţia cu Năstase.

Imediat Andrei Năstase a oprit mulţimea, astfel încercând să continue convorbirea cu persoanele prezente în sala de şedinţe a Preturii Buiucani. „Oameni buni, dar de ce vă duceţi? Pentru că a venit Ivan Ceban. Oameni buni, vreţi să rămâneţi sau să plecaţi? Eu nu am venit pentru Ivan Ceban”, a întrebat Andrei Năstase.

„Nici noi nu am venit”, a strigat o femeie din mulţime.

„De ce vine ca musca? Asta nu înţeleg. Oameni buni, vă mulţumesc foarte mult. Vă invit pe data de 3 iunie să ieşiţi la vot cât mai masiv”, i-a îndemnat Andrei Năstase.

Întrebat de către jurnalişti de ce a intrat la eveniment, socialistul Ion Ceban a răspuns că a venit pentru a afla dacă Năstase participă la dezbaterile electorale. „Am venit să-l întreb pe Andrei dacă vine la dezbateri. Slavă Domnului, a zis că săptămâna viitoare vine la dezbateri”, le-a răspuns Ion Ceban jurnaliştilor.

Întrebat dacă s-a aşteptat la o asemenea reacţie din partea oamenilor, socialistul Ion Ceban s-a arărat nedumerit: „De ce? Dar ce fel de reacţie? Dacă eşti cu alegătorii tăi – care este problema. Au venit alegătorii dl Năstase. Eu cred că e normal. Ei au o opţiune pentru Dl Năstase. Eu am venit singur. Mă vedeţi, da? Nu este nimeni aici. Nu am venit cu bodyguarzi cum merge Dl Năstase. Slavă Domnului că a confirmat, totuşi că, în instanţă finală, casa de pe str. 31 August 1989 este proprietate a Dl Vasile Năstase”.

Imediat după afișarea rezultatelor primului tur al alegerilor locale din capitală, care-l fac favorit la fotoliul de primar, Ion Ceban și-a invitat contracandidatul la dezbateri publice zilnice. Invitația socialistului a fost refuzată de candidatul PPDA-PAS-PLDM în aceeași zi, cu explicația că acceptă participarea doar la dezbateri organizate de mass-media în conformitate cu legislația în vigoare. În pofida refuzului, Ion Ceban a instalat în fața Arcului de Triumf din capitală tribune și își așteaptă zilnic contracandidatul, pentru a dezbate împreună principalele probleme ale locuitorilor din mun. Chişinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *