VIDEO/Ambasadorul SUA în R. Moldova, despre depunerile de flori pe fundalul protestelor de azi

Ambasadorul SUA în R. Moldova, James D. Pettit consideră că, în cazul separării de azi dimineața a demonstranților și a guvernării prin cordoane de polițiști, este vorba de un proces normal. 

Eu cred că acum noi ascultăm sunetul democrației și independenței. (…) Înțelegeți, este un proces normal (ca politicienii să fie protejați de polițiști, n.r.) pentru a separa demonstranții și guvernul. Cel puțin, ieri am văzut că au participat la demonstrații în mod pașnic, care este cel mai important”, a spus ambasadorul Pettit.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Feodor Gladii

    Poliția a agresat protestatarii pașnici ca să facă loc pentru uzurpatorii Dodon, Filip însoțiți de ambasadorii partenerilor externi… urgent convocarea protestelor la ambasadele SUA UE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce ambasadorii partenerilor externi Își permit să meargă în pas cu uzurpatorii ??????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *