VIDEO/ Absența lui Plahotniuc, comentată de participanții la Congresul Partidului Democrat din Moldova

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, a avut loc Congresul IX extraordinar al Partidului Democrat din Moldova, în cadrul căruia a fost aleasă o nouă conducere a formațiunii. De la Congres a lipsit fostul lider de partid, Vlad Plahotniuc.

Vedeți în materialul video cum au comentat democrații lipsa fostului lider al formațiunii.

În iunie curent, după ce PDM a ieșit de la guvernare, Vlad Plahotniuc a plecat din R. Moldova, iar ulterior și-a depus mandatul de deputat și a renunțat la șefia partidului.

În cadrul Congresului IX extraordinar al PDM, fostul prim-ministru al R. Moldova Pavel Filip a fost ales președinte al formațiunii fără a avea un contra-candidat, fiind singurul propus pentru această funcție. Totodată, fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan a fost ales secretar general al partidului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *