Silvia Radu: „Astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua capitala înapoi”

Silvia Radu, candidată independentă la fotoliul de primară a capitalei, a votat pentru ca „Chișinăul să iasă din sfera politică și să fie redat înapoi chișinuienilor”. Radu a venit la secția de votare împreună cu soț și cei trei copii ai lor. Soțul Silviei Radu, Vergiliu Radu, a declarat că, după părerea lui, campania electorală a fost „cam murdară și brutală”.

„Eu astăzi am votat pentru ca locuitorii Chișinăului să aibă un conducător care să muncească pentru oraș și locuitorii săi, să continue acele schimbări care au început la Primăria mun. Chișinău. Am votat pentru ca Chișinăul să iasă din sfera politică și să fie redat înapoi chișinuienilor. Cred eu că miza adevărată a acestui vot este ca această schimbare să se producă. Astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua capitala înapoi și alege un conducător care să lucreze pentru oraș și pentru oamenii de aici”, a declarat Silvia Radu la ieșirea din secția de votare.

Vergiliu Radu a declarat că această campanie electorală a fost „o luptă într-un singur colț”. „Parcă ar fi doar Silvia Radu și restul. (…) A fost cam murdară, cam brutală”, a declarat soțul Silviei Radu.

„Îi urez succes soției. Îmi doresc un oraș comod, plăcut să muncești și să locuiești. Copiii să se simtă bine în orașul acesta. Eu am ales o activitate legată de agricultură, am ieșit din oraș, am fugit de oraș, de aceste de probleme, pe când soția a ales să lupte, să rezolve problemele. Așa e ea. A devenit un oraș nu prea plăcut, să locuiești, să muncești în el”, a mai adăugat Vergiliu Radu.

Silvia Radu a ajuns în vizorul opiniei publice când a candidat la alegerile prezidențiale din octombrie 2016. Aceasta a fost candidata cu cea mai mare avere declarată, cele mai mari cheltuieli electorale însă a obținut un scor modest la alegerile din acel an – 0.37%.

Radu a fost numită primară interimară a mun. Chișinău în noiembrie 2017, în locul lui Nistor Grozavu, la solicitarea acestuia, după cum declară însăși candidata.

Urmăriți aici informații la minut despre alegerile locale

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul. Cei mai matinali alegători sunt persoanele cu vârsta între 56-70 de ani

 

Sursa foto: privesc.eu

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lilian 007

    Cucoana Silvia Radu pentru tot ce-a făcut la Union Fenosa trebuie pusă la dubală cu confiscarea întregii averi. Averea cucoanei Silvia este făcută pe spinarea moldovenilor prin majorarea neîntemeiată a tarifelor la energia electrică și alte escrocherii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *