Reportaj VIDEO de la congresul PDM: „Fără detectoare de metale și fără gram de rușine pe fețe”

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, a avut loc Congresul IX extraordinar al Partidului Democrat din Moldova.

În discursul său de la tribună, deputatul Alexandru Jizdan, ales ieri în funcția de secretar general al partidului, a remarcat că este pentru prima dată în ultimii ani când la intrarea în sală nu a fost instalat un detector de metale și când nu a văzut „niciun gram de rușine” pe fețele participanților la congres.

Cum a fost la congresul democraților, vă invităm să vedeți în reportajul video de mai jos:

În cadrul congresului din 7 septembrie a fost aleasă o nouă conducere a formațiunii. Ex-premierul Pavel Filip a devenit președinte al PDM, iar fostul ministru al Afacerilor Interne Alexandru Jizdan a fost votat în funcția de secretar general al partidului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *