Reacția lui Năstase și Sandu după ce democrații i-au invitat la negocieri: „Să își șteargă papucii cu aceste scrisorele”

Liderii Blocului ACUM nu au răspuns la invitația Partidului Democrat de a negocia o eventuală coaliție în noul Parlament. La 1 martie, vicepreședintele democraților, Vladimir Cebotari, a mai făcut încă un apel la negocieri către Andrei Năstase și Maia Sandu, doar că cei doi lideri susțin că au semnat un angajament în fața cetățenilor și nu iau în calcul o astfel de negociere.

„Uitați-vă la agonia și disperarea cu care acționează Plahotniuc. Ne tot trimite scrisorele. Să își șteargă papucii cu aceste scrisorele și să nu ne mai deranjeze. Noi avem un program. Avem niște angajamente față de oameni. Le vom respecta și nu vom ceda în fața mafiei de orice culoare ar fi ea: roșie, albastră, fie Plahotniuc, Dodon, Șor sau alții”, a menționat Andrei Năstase în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Categorică la acest subiect este și lidera PAS, Maia Sandu, care a declarat anterior în cadrul emisiunii „Politica cu Natalia Morari” că zvonurile despre o eventuală coaliție între Blocul ACUM și Partidul Democrat sunt false.

„Să ridice toate mesajele noastre în care am spus clar, pentru cei care au avut urechi să ne audă, că nu facem nici un târg cu hoții”, a declarat Maia Sandu.

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Cebotari, a declarat în cadrul unui briefing de presă că democrații au înaintat către Platforma DA și PAS câte o scrisoare în care i-a invitat să participe la negocierile pe marginea formării unei coaliții în noul Parlament. Cebotari susține că democrații nu vor alegeri anticipate, iar lipsa unui răspuns din partea liderilor Blocului ACUM arată că aceștia sunt în febra emoțiilor electorale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    De ce să-și șteargă numai papucii? Ați uitat, că trăim în cea mai săracă țară din Europa? Să-și șteargă cururile cu acele scrisorele, iar banii economiți să-i trancfere opoziției antioligarhice, care nu se bucură de finanțările enorme ale Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk, monstrului mancurt și spion idiot rusesc Igor Dodon și j******** hoț de miliarde cu blondă Ilan Șor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *