Partidul Nostru a depus la CEC lista candidaților pentru participarea la alegerile parlamentare

Partidul Nostru este cea de-a șaptea formațiune politică care și-a manifestat intenția de a participa la alegerile parlamentare din 24 februarie. Formațiunea condusă de Renato Usatîi a despus astăzi, 16 ianuarie, actele necesare pentru a participa la următorul scrutin.

Potrivit unui comunicat de presă, în lista partidului pentru circumscripția națională au fost incluși 51 de candidați. Printre aceștia se numără reprezentanți ai conducerii partidului – Nicolae Țipovici, Elena Grițco, Elena Panuș, Ilian Cașu și Dumitru Ciubașenco. La fel, la alegeri vor participa primarul de Drochia, Nina Cereteu, primarul de Basarabeasca, Valentin Cimpoeș, primarul de Rîșcani, Victor Bogatico, precum și primarul de Cantemir, Roman Ciubaciuc. În listă au mai fost incluși consilieri ai partidului, pedagogi, juriști și economiști.

Până în prezent, Comisia Electorală Centrală a înregistrat în cursa electorală șase formațiuni politice: Partidul Democrat, Blocul ACUM, Partidul Socialiștilor, Partidul Comuniștilor, Partidul „Șor” și Mișcarea Populară Antimafie.

Foto: Facebook/Ilian Cașu

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *