Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Partidul Nostru a depus la…

Partidul Nostru a depus la CEC lista candidaților pentru participarea la alegerile parlamentare

Foto: Facebook/Ilian Cașu

Partidul Nostru este cea de-a șaptea formațiune politică care și-a manifestat intenția de a participa la alegerile parlamentare din 24 februarie. Formațiunea condusă de Renato Usatîi a despus astăzi, 16 ianuarie, actele necesare pentru a participa la următorul scrutin.

Potrivit unui comunicat de presă, în lista partidului pentru circumscripția națională au fost incluși 51 de candidați. Printre aceștia se numără reprezentanți ai conducerii partidului – Nicolae Țipovici, Elena Grițco, Elena Panuș, Ilian Cașu și Dumitru Ciubașenco. La fel, la alegeri vor participa primarul de Drochia, Nina Cereteu, primarul de Basarabeasca, Valentin Cimpoeș, primarul de Rîșcani, Victor Bogatico, precum și primarul de Cantemir, Roman Ciubaciuc. În listă au mai fost incluși consilieri ai partidului, pedagogi, juriști și economiști.

Până în prezent, Comisia Electorală Centrală a înregistrat în cursa electorală șase formațiuni politice: Partidul Democrat, Blocul ACUM, Partidul Socialiștilor, Partidul Comuniștilor, Partidul „Șor” și Mișcarea Populară Antimafie.

Foto: Facebook/Ilian Cașu