Năstase îi răspunde lui Ghimpu: „Nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a dat de înțeles în cadrul unei conferințe de presă că nu îi va cere scuze lui Mihai Ghimpu după ce fostul lider al liberalilor i-a înaintat o cerere prealabilă prin care îi solicită să dezmintă public o afirmație pe care Năstase a făcut-o public în cadrul unei conferințe de presă din 2 ianuarie.

Ghimpu susține că Năstase i-a lezat onoarea și demnitatea atunci când a menționat în cadrul unei conferințe de presă că el ar fi unul dintre beneficiarii furtului miliardului. În acest context, fostul lider al Partidului Liberal a solicitat ca Năstase să își ceară public scuze, să dezmintă această afirmație, și să îi achite prejudicii morale în mărime de un leu.

De cealaltă parte, Andrei Năstase susține că nu este pentru prima dată când face astfel de declarații la adresa lui Mihai Ghimpu: „Despre hoți nu am încetat să vorbesc de ani zile Acum s-a trezit? Individul Mihai Ghimpu e un politician sub 1%. Din punctul meu de vedere el s-a sinucis politic de foarte multă vreme. Cât privește demnitatea și onoarea, eu nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”.

Ghimpu susține că dacă Năstase nu își va cere public scuze, acesta va fi nevoit să își apere onoarea, demnitatea și reputația personală prin intermediul instanțelor de judecată.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Lider Moldovan

  Păi, nici nu merită! Ar merita o ZDUPĂCEALĂ bună, ca atunci lângă Parlament, dar în preajma alegerilor NU SE POATE! Am memorizat bine, atunci lângă Parlament, când era scuipat și zdupăcit, Mișa Ghimpu arăta speriat de moarte, asemenea lui Ceaușescu, când îl scoteau din TAB!

  Da Mișulică, Mișulică! Pentru atâțea ani de minciună, fățărnicie, cinism și speculă politică, CE MERIȚI TU…

 2. Lider Moldovan

  Păi, nici nu merită! Ar merita o ZDUPĂCEALĂ bună, ca atunci lângă Parlament, dar în preajma alegerilor NU SE POATE! Am memorizat bine, atunci lângă Parlament, când era scuipat și zdupăcit, Mișa Ghimpu arăta speriat de moarte, asemenea lui Ceaușescu, când îl scoteau din TAB!

  Da! Mișulică, Mișulică! Pentru atâțea ani de minciună, fățărnicie, cinism și speculă politică, CE MERIȚI TU…

 3. Lilian 007

  Da eu nu dau nici o ceapă digerată nu numai pe onoarea și demnitatea lui Mișa Ghimpu, dar și pe însuși Mișa Ghimpu cu tot cu măruntaie și cu nepotu-netotul, ca adaos politicianist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *