Maia Sandu: Am votat pentru un primar care să nu ne mintă și să nu ne divizeze

Lidera Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, a declarat că și-a dat votul pentru un primar „care să administreze corect și eficient resursele municipiului Chișinău, care să îmbunătățească condițiile de viață pentru toți locuitorii municipiului, pentru un primar care să nu ne mintă, pentru un primar care să nu ne divizeze în aliații săi și în dușmanii săi”. 

De asemenea, la ieșirea de la urne, Maia Sandu i-a îndemnat pe chișinăuieni să iasă la vot: „Indiferent dacă sunteți tineri sau mai în vârstă, aveți nevoie de doar 15-20 de minute ca să ajungeți la secția de vot și e important să vă folosiți dreptul la vot”.

Sandu a comentat și prezența redusă la vot a tinerilor. „Un număr mare de tineri este plecat din țară. În general, mai multă lume este dezamăgită de politic, inclusiv tinerii, dar faptul că suntem dezamăgiți nu înseamnă că trebuie să rămânem acasă și să-i lăsăm pe cei care ne-au dezamăgit să rămână în continuare în funcții, la putere și să facă lucrurile așa cum le-au făcut până acum – foarte prost”, susține Sandu.

La aceste alegeri locale, PAS nu a avut un candidat propriu. Formațiunea condusă de Maia Sandu l-a susținut pe candidatul Platformei DA – Andrei Năstase.

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul

Citiți și: 

sursă foto: privescu.eu

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *