VIDEO/ Mai mulți avocați au protestat în fața Procuraturii Generale cerând demisia lui Eduard Harunjen

Protestul a avut loc în urma îndemnului avocatului Eduard Digore, care, ieri, 23 iunie a făcut un apel către toți cetățenii să vină la manifestație. Acesta a făcut un apel către cei „care au suferit pe de pe urma injustiţiei şi nedreptăţii, cărora li s-a preluat business-ul, proprietăţile, libertatea, au fost urmăriţi şi judecaţi pe nedrept, li s-au fabricat dosare la comandă, către jurnalişti, avocaţi, lideri de opinie, societate civilă şi simpli cetăţeni”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *