(Foto) 96 de microbuze noi, transmise R. Moldova de către Guvernul României

96 de microbuze noi pentru transportarea elevilor vor fi transmise oficial astăzi, 21 iulie, la ora 12:00, de către premierul României Mihai Tudose.

Aceasta este o donație din partea Guvernului României, ca urmare a semnării, în cadrul ședinței Guvernului României din data de 22 martie, a unui memorandum pentru acordarea de asistență în domeniul educației, respectiv continuarea programului de donație de microbuze școlare în scopul soluționării situațiilor celor mai dificile și urgente din mediul rural al R. Moldova. Autovehiculele vor fi repartizate în funcție de necesitățile identificate, în mod prioritar școlilor de circumscripție la nivel raional.

Amintim că, în luna septembrie 2014, Guvernul României a donat alte 100 de microbuze pentru școlile din republică.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Ca de obicei, Romania nu se dezminte shi face treaba, cari trebuie facuta. Arata fapte, nu vorbe shi nui nimic de tagada aci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *